Het Immo-rijk

BVBA Het Immo - Rijk met handelsnaam Het Immo - Rijk met maatschappelijke zetel te Kaulillerdorp 57 3950 Bocholt – Kaulille, werd naast Vastgoed Rijken opgericht op 27 oktober 2009 door Martin Rijken en Wendy Winderix. Deze 2 bedrijven vormen samen de "Group Rijken" de groep die garant staat voor service, know-how en kwaliteit.

Met Het Immo – Rijk richten we ons op projectontwikkeling en het bouwen van degelijke betaalbare en ruime gezinswoningen in uw buurt. De woningen voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen wat veiligheid, isolatie en verluchting betreft.
Voor het bouwen van deze woningen doen we beroep op vakmensen uit onze eigen omgeving die reeds jarenlange ervaring hebben in hun vak.
We bieden de kopers ook een ruim aanbod aan keuzemogelijkheden in de afwerking bij gerenommeerde bedrijven die U graag adviseren bij uw keuze van de beste materialen. Wij voorzien zeer ruime budgetten voor ondermeer de keuken en badkamerinrichting, binnendeuren en bevloering. In samenspraak met U als koper leveren wij maatwerk op vlak van comfort, kwaliteit en materialen in verband met de binnenafwerking.

Kortom, bent U op zoek naar een degelijke nieuwbouwwoning in uw eigen buurt en wenst U een professionele begeleiding van A tot Z aarzel dan niet om ons te contacteren.