Vraagprijs:
€ 85.000
Registratierechten

roomKaulille (Bocholt)
Raakstraat LOT 3
Bekijk op kaart


Type: Bouwgrond (Halfopen)
Perceel: 05 are 34 ca
question_answer Vragen of pand bezichtigen?
Neem contact op

Beschrijving

Prachtig bouwperceel voor een halfvrijstaande woning. Het bouwperceel heeft een oppervlakte van 05 are 34 ca en is rustig gelegen, doch nabij het centrum van Kaulille. -Hoofdbestemming: wonen. Enkel grondgebonden ééngezinswoningen, woningopsplitsing is niet toegestaan. Zorgwoning is mogelijk volgens de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.
- Nevenbestemming hoofdgebouw: Enkel functies, complementair aan het wonen, zoals kantoorfunctie, vrij beroep en dienstverlening zijn toegelaten, mits aan alle van de volgende vereisten voldaan is: 1. de woonfunctie blijft behouden als hoofdfunctie. 2. de complementaire functie bestaat een geringere oppervlakte dan de woonfunctie. 3. de complementaire oppervlakte maximaal 50% van de maximale vloeroppervlakte op het perceel bedraagt. En voor zover ze geen hinder vormen voor de normale woonkwaliteit. Niet toegelaten: Handel, horeca en ambacht. - Bouwvorm: Half open bebouwing in één bouwblok met één blinde gevel op de perceelsgrens zoals weergegeven op het verkavelingsplan. Indien de bouwblok nieti n 1 keer gebouwd wordt bepaalt de eerste bouwende de typologie, bouwhoogte,kroonlijsthoogte,gebruik van materialen. De volgende dient zich verplicht aan te sluiten op de bestaande bebouwing zodat het bouwblok 1 geheel vormt. - Open carport: Mogelijk in de zijtuinstrook achter de voorgevel. Maximum 20m² kan op minder dan 3m00 van de perceelgrens worden ingeplant, achter de voorgevel, mits akkoord van de aanpalende eigenaar. - De bouwlijn: aangegeven op het verkavelingsplan. De voorgevel op 12m00 uit de as van de weg. Vrijstaande gevels: Minimaal 3m00 van de zijdelingse perceelgrens. - Bouwdiepte: gelijkvloers maximaal 17m00 en de verdieping maximaal 12m00.
- Bouwhoogte: maximaal 2 bouwlagen onder kroonlijst. - Dakvorm: Alle daktypen toegestaan op voorwaarde dat de helling de 45° niet overschrijdt en de totale hoogte (bovendaks gemeten) maximaal 11m00 bedraagt. -Kroonlijsthoogte: maximaal 6m40 t.o.v het wegpeil. Terrassen op de verdieping zijn inpandig. - Gevelmaterialen: overwegend baksteen en/of andere duurzame en esthetische materialen die harmonisch passen in de omgeving.
-
Bijgebouwen: Vrijstaande bijgebouwen toegestaan: enkel bergplaatsen,tuinhuis,dierenhoekken,poolhouse,garages,carport,tuinserre... Woonfunctie of nevenbestemming niet toegestaan in de bijgebouwen. Onder het tabblad "Downloads" kunt u de volledige bouwvoorschriften raadplegen.


 

Toon volledige beschrijving

Eigenschappen

Algemeen
Bebouwing Halfopen
Beschikbaar Na akte
Perceelbreedte 18,50 meter
Perceelgrootte 05 are 34 ca
Financieel & Ruimtelijke ordening
Stedenbouwkundige vergunning Vergunning uitgereikt
Meest recente bestemming Woongebied met landelijk karakter
Dagvaardingen Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorverkooprecht Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Voorwaarden verkaveling Verkavelingsvergunning
Overstromingsgevoelig Geen overstromingsgevoelig gebied
Overstromingsgebied Geen afgebakende zones
Downloads
question_answer Vragen of pand bezichtigen?
Neem contact op