Uw vastgoedspecialist
Uw vastgoedspecialist!
+32 (0)11/60.55.11
HomeTe koop te KaulilleBouwgrond te koop te Kaulille

Te koop | Prachtig bouwperceel voor een halfvrijstaande woning van 05 are 34 ca. (K1426)

Bouwgrond (Halfopen)
Raakstraat LOT 3
3950 Kaulille (Bocholt)
€ 85.000Registratierechten

Prachtig bouwperceel voor een halfvrijstaande woning. Het bouwperceel heeft een oppervlakte van 05 are 34 ca en is rustig gelegen, doch nabij het centrum van Kaulille. -Hoofdbestemming: wonen. Enkel grondgebonden ééngezinswoningen, woningopsplitsing is niet toegestaan. Zorgwoning is mogelijk volgens de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening.
- Nevenbestemming hoofdgebouw: Enkel functies, complementair aan het wonen, zoals kantoorfunctie, vrij beroep en dienstverlening zijn toegelaten, mits aan alle van de volgende vereisten voldaan is: 1. de woonfunctie blijft behouden als hoofdfunctie. 2. de complementaire functie bestaat een geringere oppervlakte dan de woonfunctie. 3. de complementaire oppervlakte maximaal 50% van de maximale vloeroppervlakte op het perceel bedraagt. En voor zover ze geen hinder vormen voor de normale woonkwaliteit. Niet toegelaten: Handel, horeca en ambacht. - Bouwvorm: Half open bebouwing in één bouwblok met één blinde gevel op de perceelsgrens zoals weergegeven op het verkavelingsplan. Indien de bouwblok nieti n 1 keer gebouwd wordt bepaalt de eerste bouwende de typologie, bouwhoogte,kroonlijsthoogte,gebruik van materialen. De volgende dient zich verplicht aan te sluiten op de bestaande bebouwing zodat het bouwblok 1 geheel vormt. - Open carport: Mogelijk in de zijtuinstrook achter de voorgevel. Maximum 20m² kan op minder dan 3m00 van de perceelgrens worden ingeplant, achter de voorgevel, mits akkoord van de aanpalende eigenaar. - De bouwlijn: aangegeven op het verkavelingsplan. De voorgevel op 12m00 uit de as van de weg. Vrijstaande gevels: Minimaal 3m00 van de zijdelingse perceelgrens. - Bouwdiepte: gelijkvloers maximaal 17m00 en de verdieping maximaal 12m00.
- Bouwhoogte: maximaal 2 bouwlagen onder kroonlijst. - Dakvorm: Alle daktypen toegestaan op voorwaarde dat de helling de 45° niet overschrijdt en de totale hoogte (bovendaks gemeten) maximaal 11m00 bedraagt. -Kroonlijsthoogte: maximaal 6m40 t.o.v het wegpeil. Terrassen op de verdieping zijn inpandig. - Gevelmaterialen: overwegend baksteen en/of andere duurzame en esthetische materialen die harmonisch passen in de omgeving.
-
Bijgebouwen: Vrijstaande bijgebouwen toegestaan: enkel bergplaatsen,tuinhuis,dierenhoekken,poolhouse,garages,carport,tuinserre... Woonfunctie of nevenbestemming niet toegestaan in de bijgebouwen. Onder het tabblad "Downloads" kunt u de volledige bouwvoorschriften raadplegen.


 

Contact opnemenAfdrukken

Algemeen

BebouwingHalfopen  
BeschikbaarNa akte  
Perceelbreedte18,50 meter  
Perceelgrootte05 are 34 ca  

Ruimtelijke ordening

Stedenbouwkundige vergunningVergunning uitgereiktMeest recente bestemmingWoongebied met landelijk karakter
DagvaardingenGeen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegdVoorverkooprechtGeen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Voorwaarden verkavelingVerkavelingsvergunningOverstromingsgevoeligGeen overstromingsgevoelig gebied
OverstromingsgebiedGeen afgebakende zones
Meer informatie of dit pand bezichtigen? Neem contact met ons op