Huurprijs:
€ 790 /maand

roomPeer
Eggebekstraat 9
Bekijk op kaart


Type: Huis (Open)
EPC: 330 kWh/m2
question_answer Vragen of pand bezichtigen?
Neem contact op

Beschrijving

Deze recent gerenoveerde woning bevindt zich in een zijstraatje op de doorgangsweg tussen Peer en Hechtel-Eksel met de juiste uitvalbasis naar de Noord-Zuidverbinding toe. Bij binnenkomst komen we terecht in de inkomhal waar er een vestiairekast is voorzien. Via de inkomhal komen we terecht in de ruime woon- en eetkamer. Door de grote raampartijen is er voldoende lichtinval aanwezig in deze ruimte. Grenzend aan de woon- en eetkamer bevindt zich de keuken. Deze is uitgerust met een elektrisch kookvuur, anderhalve spoelbak en dampkap. Verder beschikt de keuken ook nog over voldoende opbergruimte.  Een extra troef is dat er achter de keuken nog een koele voorraadberging is voorzien.
Via de keuken komen we terecht in een polyvalente ruimte. Hier kunnen de nieuwe bewoners nog hun eigen invulling aan geven, denk hierbij aan een bureauruimte of een speelhoek voor de kinderen.  De technische ruimte is ook gekoppeld aan deze kamer. Daarnaast biedt de polyvalente ruimte ook toegang tot de grote tuin. Aan de andere kant van de woning is er nog een badkamer met inloopdouche en enkele wastafel voorzien en een apart toilet.
Verder biedt het huis ook nog 3 ruime slaapkamers aan. Een extra voordeel is dat deze 3 kamers volledig aan de achterkant van de woning liggen waardoor er nooit geen last is van het doorgaand verkeer.  De tuin is uitgerust met een terras, grasperken en een aparte, dubbele garage. In de garage is er ook nog een extra opbergruimte voorzien zodat fietsen en tuinmateriaal mooi opgebergd kunnen worden.
EPC-score: 330 kWh/m².
De EPC-score is nog van voor de verbouwingswerken dus deze ligt in werkelijkheid lager.

Toon volledige beschrijving

Eigenschappen

Algemeen
Aantal bouwlagen 1
Bebouwing Open
Beschikbaar Onmiddellijk
Perceelgrootte 10 are 34 ca
Faciliteiten
Beglazing Dubbele beglazing
Dak Zadeldak met gebakken dakpannen
Internet Aanwezig
Kabel TV Aanwezig
Raamwerk Hout
Verwarming Stookolie
Toon alle faciliteiten
Downloads
Indeling
Badkamer Ingericht met een inloopdouche en enkel badmeubel.
Berging Aanwezig
Bureau Aanwezig
Garage 2 aanwezig
Keuken Ingericht met toestellen
Living Aanwezig
Slaapkamers 3
Terras Aanwezig
Toilet 1 apart
Toon volledige indeling
question_answer Vragen of pand bezichtigen?
Neem contact op