Uw vastgoedspecialist
Uw vastgoedspecialist!
+32 (0)11/60.55.11
HomeProjecten

Projecten

P528 - Prachtige verkaveling met open,halfopen en gesloten bouwpercelen!

Prachtige verkaveling in het centrum van Kaulille met open , halfopen en gesloten bouwpercelen!

 

Nog maar enkele bouwpercelen beschikbaar !

Bekijk project

P1172 - 6 prachtige nieuwbouw appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers

Prachtig nieuwbouwproject met 3 gelijkvloerse appartementen met 2 mooie slaapkamers en terras, 1 appartement op de eerste verdieping met 1 mooie grote slaapkamer waar u als het ware een loftgevoel hebt en 2 duplex appartementen met 3 slaapkamers, een bureauhoek en 2 mooie terrassen. Het project is voorzien van een gemeenschappelijke tuin en ondergrondse autostandplaatsen en kelders.

 

Nog maar 1 gelijkvloers appartement beschikbaar !

Bekijk project

P1197 - 21 zorgappartementen, 15 appartementen en 13 handelsruimtes!

Prachtig nieuwbouwproject in het centrum van Bocholt met maar liefst 21 zorgappartementen, 11 appartementen en 4 penthouses. Op het gelijkvloers zijn er 5 prachtige lichtovergoten handelsruimtes voorzien. 3 bestaande handelsruimtes in de bestaande supermarkt "Aldi". Elk appartement is voorzien van een ondergrondse autostandplaats en een kelderberging. 

De zorgappartementen:
Voor wie?

Voor eender wie: een jonge of oudere koper en/of bewoner, maar in het bijzonder voor medioren en senioren die:
- zo lang mogelijk zelfstandig willen wonen in een eigen omgeving en in een gemeenschap.
- die willen wonen in een woning die de zelfstandigheid respecteert
- die willen wonen in een woning waar zorg kan geconsulteerd worden indien de behoefte zich voordoet.

Bekijk project

P1347 - Exclusief nieuwbouwproject met ruime luxe appartementen aan de Passantenhaven in Bocholt centrum!

Prachtig nieuwbouwproject met een unieke locatie aan het water nabij het centrum van Bocholt! Het project is gelegen aan de Passantenhaven in Bocholt. De Passantenhaven is in verdere ontwikkeling. Hiervoor werd een masterplan opgemaakt. Zo voorziet men een nieuwe haven aan de oude scheepswerf, komt er een nieuw Passantenplein, voorziet men een parkzone en creëert men een fiets- en wandelverbinding tussen de Sportlaan en het recreapark. Vanaf de start was het duidelijk dat de relatie met het water de topic van het project was. Dit project biedt U een unieke ervaring van “WONEN AAN HET WATER”. Een combinatie van exclusieve architectuur, comfort, natuur en rust.

Dit prachtige project omvat 22 luxe appartementen volledig afgewerkt met degelijke materialen. De doorkijkappartementen met zeer veel lichtinval bieden een prachtig zicht op het water en op het centrum van Bocholt. Het merendeel van de appartementen  zijn voorzien van ruime terrassen aan de… meer

Bekijk project

HIR 014 - 2 prachtige nieuwbouwwoningen in Bocholt centrum met 3 slaapkamers!

Pastoorsdreef 6A: Moderne nieuwbouwwoning met op het gelijkvloers een inkomhal met apart toilet, een ruime living met open keuken met trap naar de eerste verdieping en een vide. Er is een grote glaspartij voorzien aan de achterzijde van 5m75 met toegang naar het terras en de tuin. Een ruime inpandige garage/wasplaats met een sectionale elektrische poort. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers waarvan één slaapkamer met dressing, een ruime badkamer en een vaste trap naar een ruime zolder van +/- 53m² voorzien van veluxramen. Er is een doorgang voorzien langs de achterzijde van de woning van 1m20 via de Schoolstraat.

Dit prachtige project is reeds volledig verkocht !

 

Bekijk project