Prachtige verkaveling met open,halfopen en gesloten bouwpercelen! | P528

Prachtige verkaveling in het centrum van Kaulille met open , halfopen en gesloten bouwpercelen!

 

Nog maar enkele bouwpercelen beschikbaar !

Bekijk project

21 zorgappartementen, 15 appartementen en 13 handelsruimtes! | P1197

Prachtig nieuwbouwproject in het centrum van Bocholt met maar liefst 21 zorgappartementen, 11 appartementen en 4 penthouses. Op het gelijkvloers zijn er 5 prachtige lichtovergoten handelsruimtes voorzien. 3 bestaande handelsruimtes in de bestaande supermarkt "Aldi". Elk appartement is voorzien van een ondergrondse autostandplaats en een kelderberging. 

De zorgappartementen:
Voor wie?

Voor eender wie: een jonge of oudere koper en/of bewoner, maar in het bijzonder voor medioren en senioren die:
- zo lang mogelijk zelfstandig willen wonen in een eigen omgeving en in een gemeenschap.
- die willen wonen in een woning die de zelfstandigheid respecteert
- die willen wonen in een woning waar zorg kan geconsulteerd worden indien de behoefte zich voordoet.

Bekijk project

Exclusief nieuwbouwproject met ruime luxe appartementen aan de Passantenhaven in Bocholt centrum! | P1347

Prachtig nieuwbouwproject met een unieke locatie aan het water nabij het centrum van Bocholt! Het project is gelegen aan de Passantenhaven in Bocholt. De Passantenhaven is in verdere ontwikkeling. Hiervoor werd een masterplan opgemaakt. Zo voorziet men een nieuwe haven aan de oude scheepswerf, komt er een nieuw Passantenplein, voorziet men een parkzone en creëert men een fiets- en wandelverbinding tussen de Sportlaan en het recreapark. Vanaf de start was het duidelijk dat de relatie met het water de topic van het project was. Dit project biedt U een unieke ervaring van “WONEN AAN HET WATER”. Een combinatie van exclusieve architectuur, comfort, natuur en rust.

Dit prachtige project omvat 22 luxe appartementen volledig afgewerkt met degelijke materialen. De doorkijkappartementen met zeer veel lichtinval bieden een prachtig zicht op het water en op het centrum van Bocholt. Het merendeel van de appartementen  zijn voorzien van ruime terrassen aan de voorzijde en de achterzijde van het gebouw. Dit biedt U constant de vrije keuze om te genieten van het prachtige zicht, de zon of om de schaduw op te zoeken. Er werd bij de ontwikkeling van de energiezuinige meegroei-appartementen rekening gehouden met de oriëntatie, natuurlijke lichtinval, grote glaspartijen gecombineerd met een rustgevende architectuur.
De oppervlaktes van de appartementen, bestaande uit 2 of 3 ruime slaapkamers, variëren tussen de 97m² tot 282m². De oppervlaktes van de terrassen variëren van 14m² tot 154m².
Elk appartement is tevens voorzien van een ruime woonkamer met open ingerichte keuken, bergplaats, inkomhal met apart toilet en een volledig ingerichte badkamer!
 

 
Bekijk project

6 prachtige nieuwbouw appartementen met terras, ondergrondse standplaats en berging | P1485

Prachtig nieuwbouwproject met 3 gelijkvloerse appartementen en 3 duplex appartementen. Elk appartement is voorzien van 2 of 3 slaapkamers, een mooi terras en een ondergrondse autostandplaats en berging.

Bekijk project

Prachtig nieuwbouwproject met 14 zorgwoningen! | P1509

Dit unieke woonproject, gelegen aan de Meeuwerkiezel in Bree, omvat 14 (zorg)woningen met 2 slaapkamers, privéterras en carport. De groene omgeving en privé woonerf verzekeren rust en privacy aan de bewoners. De woning kan naar eigen smaak ingericht en afgewerkt worden in functie van het lastenboek waarin ruime budgetten zijn voorzien.
Nabij residentie Gerkenhof vind je alle zorgvoorzieningen vlak om de hoek doch ZONDER ENIGE VERPLICHTING. Dankzij de samenwerking met het woonzorgcentrum Gerkenberg, het mindervalidecentrum Ter Engelen, en/of andere zorgpartners heb je altijd, indien je dit wenst, de beste zorgen vlakbij je voordeur


ALGEMEEN :

Deze BEN (Bijna Energie Neutrale) woningen worden gebouwd met een E-peil lager dan 30 in een houtskeletbouw met buitenwanden die een muurdikte hebben van 44 cm en vensterramen in PVC raamwerk met driedubbele beglazing, elektrische rolluiken, ventilatiesysteem type D+ , een luchtwarmtepomp die de woning zowel kan verwarmen als verkoelen en een zonnepanelen.
Elke zorgwoning is rolstoel toegankelijk en voorzien van een videofoon met een binnen- en buitenunit.
De tuinen worden volledig aangelegd met verharde tuinpaden, opritten en terrassen in betonklinkers en een petanquebaan tussen de grasperken.
Tuinbergingen en de carports worden langs de buitenzijde afgewerkt in Thermowood, de gevel bestaat uit baksteen gemetst en gevoegd.

Nog slechts 3 woningen beschikbaar !!!
 

 
Bekijk project