Exclusief nieuwbouwproject met ruime luxe appartementen aan de Passantenhaven in Bocholt centrum! | P1347

Prachtig nieuwbouwproject met een unieke locatie aan het water nabij het centrum van Bocholt! Het project is gelegen aan de Passantenhaven in Bocholt. De Passantenhaven is in verdere ontwikkeling. Hiervoor werd een masterplan opgemaakt. Zo voorziet men een nieuwe haven aan de oude scheepswerf, komt er een nieuw Passantenplein, voorziet men een parkzone en creëert men een fiets- en wandelverbinding tussen de Sportlaan en het recreapark. Vanaf de start was het duidelijk dat de relatie met het water de topic van het project was. Dit project biedt U een unieke ervaring van “WONEN AAN HET WATER”. Een combinatie van exclusieve architectuur, comfort, natuur en rust.

Dit prachtige project omvat 22 luxe appartementen volledig afgewerkt met degelijke materialen. De doorkijkappartementen met zeer veel lichtinval bieden een prachtig zicht op het water en op het centrum van Bocholt. Het merendeel van de appartementen  zijn voorzien van ruime terrassen aan de voorzijde en de achterzijde van het gebouw. Dit biedt U constant de vrije keuze om te genieten van het prachtige zicht, de zon of om de schaduw op te zoeken. Er werd bij de ontwikkeling van de energiezuinige meegroei-appartementen rekening gehouden met de oriëntatie, natuurlijke lichtinval, grote glaspartijen gecombineerd met een rustgevende architectuur.
De oppervlaktes van de appartementen, bestaande uit 2 of 3 ruime slaapkamers, variëren tussen de 97m² tot 282m². De oppervlaktes van de terrassen variëren van 14m² tot 154m².
Elk appartement is tevens voorzien van een ruime woonkamer met open ingerichte keuken, bergplaats, inkomhal met apart toilet en een volledig ingerichte badkamer!
 

 

Projectaanbod